Koulutukset

Viitakoirat on järjestänyt mm. tottelevaisuus-, agility-, rallytoko-, näyttely- ja nosework-koulutuksia.

Järjestämme myös erilaisia luentoja ja lyhytkursseja

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos jokin aihe kiinnostaisi juurikin sinua.

Yleistä koulutuksista

Koulutuksiin ovat tervetulleita kaikki koirat jotka ovat rokotettuja

​Kennelliiton rokotusohjelman mukaisesti.
Huomioi varoajat!
https://www.kennelliitto.fi/koiran-omistaminen/koiran-rokotusmääräykset

Poikkeuksena pentukurssille saa osallistua omistajan vastuulla pentu, jolla ei ole vielä rokotukset kunnossa. Rokotukset tulee kumminkin huolehtia kuntoon rokotusohjelman mukaisesti.


Poikkeukset, jolloin ei voi osallistua yhteisiin tapahtumiin/koulutuksiin:

* Koira on, tai on juuri ollut, sairas. Tarttuvien tautien (esimerkiksi kennelyskä) jälkeen koiran tulee olla vähintään 2 viikkoa oireettomana osallistuessaan Viitakoirien toimintaan. Sama rajoitus koskee myös saman talouden oireettomia koiria. Loistartunnat on asianmukaisesti hoidettava ennen kuin koira voi olla läsnä koulutuksissa/tapahtumissa.

* Mikäli nartulla on juoksut, kysy osallistumisoikeutta kouluttajalta/ilmoittautumisen vastaanottajalta. Match Showhun saa osallistua juoksuinen narttu. (Kennelliiton sääntöjen mukaan) Mikäli koulutukseen/tapahtumaan saa osallistua juoksuinen narttu, huomio että olette etäämmällä muista koirakoista liiallisen häiriön välttämiseksi.

* Kantava narttu ei saa osallistua tapahtumiin 30 vuorokautta ennen laskettua aikaa (laskettua aika = 63vrk ensimmäisestä astutuksesta) ja synnyttänyt narttu alle 75 vrk synnytyksen jälkeen.

*Koiran ohjaaja vastaa koiransa tarpeiden siivoamisesta välittömästi, jos vahinko sattuu. Koulutuspaikan ympäristöstä tulee myös huolehtia - kakat kerätään ja koiria ei pissateta aivan rakennusten läheisyydessä. Karvatupot tulee myös kerätä.
Luo kotisivut ilmaiseksi!