Tapahtumien ja koulutusten säännöt
Päivitetty 14.3.2024

  • Koulutuksiin ja tapahtumiin saa osallistua vain koirat, jotka on rokotettu Suomen Kennelliiton määräysten mukaisesti. Poikkeuksena ohjatut penturyhmät, joihin pennun voi tuoda omalla vastuulla ilman rokotteita.

  • Mikäli nartulla on juoksut, kysy osallistumisoikeutta kouluttajalta/ilmoittautumisen vastaanottajalta. Mikäli kouluttaja ei salli koiran osallistumista juoksujen takia palautetaan osallistumismaksusta 50%. Mikäli koulutukseen/tapahtumaan saa osallistua juoksuinen narttu, huomio että olette etäämmällä muista koirakoista liiallisen häiriön välttämiseksi.

  • Match showhu'n saa osallistua juoksuinen narttu. (Kennelliiton sääntöjen mukaan)

    Poikkeukset, jolloin ei voi osallistua yhteisiin tapahtumiin/koulutuksiin:

  • Koira on, tai on juuri ollut, sairas. Tarttuvien tautien (esimerkiksi kennelyskä) jälkeen koiran tulee olla vähintään 2 viikkoa oireettomana osallistuessaan Viitakoirien toimintaan. Sama rajoitus koskee myös saman talouden oireettomia koiria. Loistartunnat on asianmukaisesti hoidettava ennen kuin koira voi olla läsnä koulutuksissa/tapahtumissa. Sairaustapauksissa osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan eläinlääkärintodistusta vastaan. pl. kuolemantapaukset, jolloin eläinlääkärintodistusta ei tarvitse.

  • Kantava narttu ei saa osallistua tapahtumiin 30 vuorokautta ennen laskettua aikaa (laskettua aika = 63 vrk ensimmäisestä astutuksesta) ja synnyttänyt narttu alle 75 vrk synnytyksen jälkeen.

Luo kotisivut ilmaiseksi!