HOOPERS AGILITY 20.4.2024

26.02.2024

Hoopers Agility

Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan uuteen lajiin

Lauantaina 20.4.2024 klo 11.00 alkaen. Hurrikaanihallissa

15€ / JÄSEN
25€ / EI JÄSEN

Sitovat ilmoittautumiset 6.4. mennessä sähköpostilla viitakoirat@gmail.com 

Toteutuakseen koulutus vaatii vähintään neljä(4) koirakkoa.
Max 10 koirakkoa, ilmoittautumisjärjestyksessä.

Päivä pitää sisällään hoopersiin tutustumista lajina mm. säännöt, koiran eteen-fokusointia ja eteen-lähetystä etupalkalle, esteisiin tutustumista ja pienen ratapätkän suorittamista koirilla.

Kouluttajaksi saapuu Emilia Rissanen, Jyväskylästä

Ainut vaadittava taito koirakolta on hyvä paikallaan pysyminen, vaikka edessä olisi etupalkka. Tämä helpottaa paljon eteen-fokusointia ja koiran eteen-lähetystä myös tilanteissa missä harjoitellaan ohjaajan pysymistä ohjausalueella.

Mikäli osallistujilla innostus lajiin nousee on mahdollista miettiä uutta koulutuspäivää

Mitä on Hoopers Agility?
Hoopers on Amerikasta lähtöisin oleva agilityn kaltainen ratalaji, jossa esteet ovat pääasiassa läpi juostavia tai kierrettäviä. Koirat kulkevat siis läpi maanpinnalla olevista vanteista tai putkista ja kiertävät tynnyreitä. Sama vauhti ja jännitys kuin agilityssa säilyvät, mutta radat virtaavat eikä niissä ole tiukkoja käännöksiä.

Hoopers on urheilua, joka sopii ihan kaiken ikäisille koirille pennuista veteraanikoiriin ja se sopii erittäin hyvin myös agilitystä eläköityneille koirille, agilitykentällä irtoamistreeniä kaipaaville koirakoille tai sellaisille koirakoille, jotka eivät syystä tai toisesta voi tai halua harrastaa agilitya.

Luo kotisivut ilmaiseksi!